Izrada vizit karti

Nudimo Vam kompletan proces izrade vizit karti – dizajn, pripremu i štampu. Možete nam se obratiti bez obzira kakve kartice želite – klasične, jednostavne ili interesantne i upečatljive.

Kartica gotovo uvek sadrži sve potrebne kontakt informacije o Vama i Vašoj delatnosti i firmi koju predstavljate – najčešće su to: logo kompanije, adresa, telefon, e-mail adresa, web sajt, ime, prezime i telefon osobe na koju se vodi vizit kartica i njena funkcija.

Takođe izrađujemo i vizit kartice sa QR kodom. Kod takvih kartica sve podatke koje želite možemo generisati u jedan kod sa koga ih klikom prebacujete na mobilni telefon. Kod takvih kartica generisanjem određenih podataka dobijate dodatni prostor na vizit karti koji možete iskoristiti za neku bitnu informaciju vezanu za delatnost kojom se bavite.

Vizit karte radimo i u malim tiražima i u velikim tiražima. Kada su u pitanju tehnike štampe, izrađujemo: vizit karte u digitalnoj štampi, u offset štampi, u sito štampi, u UV štampi i tehnikom foliotiska i blindruka. Offset štampa je najpovoljniji vid štampe kada su u pitanju veći tiraži.

Materijali za izradu vizit kartica

Najčešće korišćen papir za izradu vizit kartica, pogotovo kada su veći tiraži u pitanju, je kunzdruk papir, klasičan, prirodno beli, debljine 350g/m². Od njega se izrađuju klasične plastificirane vizit karte u većim tiražima štampane tehnikom offset štampe. Kada je u pitanju offset štampa kartice se uvek plastificiraju čime se sprečava otiranje štampe i obezbeđuje njihova dugotrajnost.

Kada su manji tiraži u pitanju, pored klasičnog kunzdruka (koji se može i ne mora plastificirati kada je u pitanju digitalna štampa), podjednako se koriste i specijalni fini grafički papiri. Zahvaljujući velikom izboru papira možemo Vam ponuditi: reljefne vizit karte, sedefaste vizit karte, reciklirane i eko vizit karte, providne vizit kartice od pausa, kao i vizit kartice od izuzetno debelih papira – i do dva puta debljih od klasičnog.

Kada su u pitanju izdržljiviji materijali, imamo u ponudi vizit kartice od sintetičkog papira i plastične vizit karte.

Dimenzije i oblici vizit karti

Vizit karte se najčešće izrađuju u formatima 9 x 5cm i 8.5 x 5.5cm. To su dva standarda koja se najčešće koriste. Takve kartice se seku sa oštrim ivicama ili sa zaobljenim ivicama. Vizit karte mogu imati jednu, dve, tri ili sve četiri zaobljene ivice.

Imamo takođe mogućnost da izradimo i vizit karte u bilo kom obliku koji poželite: kvadratne vizit karte, okrugle vizit karte, elipsaste, na preklop, romboidne, višeogaone itd. I ovakve kartice se takođe mogu plastificirati ako je u pitanju glatki papir ili pak biti od specijalnih vrsta papira kao što su reljefni, reciklirani, sedfasti itd.

Vizit karte u posebnim oblicima kao što su okrugle i elipsaste, ne izrađuju se u tiražima manjim od 500 komada, jer izrada ovakvih kartica zahteva upotrebu specijalnih alata za sečenje i, ako radimo 100 ili 200 vizit karti, ovaj vid izrade nije isplativ.

© Copyright. Sva prava zadržana | Dizajn: Copy Land d.o.o.