Izrada, dizajn i štampa etiketa

1) Kartonske etikete

izrada i stampa etiketa za garderobu, Beograd, Slavija Copy Land
Kartonske etikete - to su uglavnom etikete za garderobu / konfekciju i etikete za cene. Izrađujemo kako klasične kartonske etikete tako i etikete po specijalnim zahtevima. Etikete se mogu izraditi u različitim oblicima (kvadratne etikete, okrugle i elipsaste, etikete različitih i nestandardnih oblika). Različitim tehnikama dorade imamo mogućnost da izradimo: etikete sa rupicom za kanap, etikete sa zlatotiskom, etikete sa blinddrukom, etikete sa hologramom, etikete na preklop, kaširane etikete, etikete sa nitnama.

2) Samolepljive etikete / nalepnice

Samolepljive etikete / nalepnice - najćešće su to: nalepnice za CD, etikete za flaše (etikete za vino, etikete za sokove i sirupe, etikete za ulje), etikete za tegle (etikete za med, etikete za zimnicu i td.), etikete za kozmetičke proizvode i td. Mogu biti papirne etikete i pvc etikete, isečene u različitim standardnim, nestandardnim i proizvoljnim oblicima, sa zlatotiskom i UV-lakom.

Etikete izrađujemo u malim tiražima i velikim tiražima. Takođe, kod nas možete izraditi i jeftine etikete (za proizvode koji imaju niže cene i za koje nije isplativo raditi skupe etikete) i veoma eskluzivne etikete.

Cena za izradu etiketa zavisi od vrste papira na kojem se izrađuju, veličine i tiraža.

izrada i stampa nalepnica za pica

© Copyright. Sva prava zadržana | Dizajn: Copy Land d.o.o.