Koverte za pozivnice, razne koverte u boji

Koverte za pozivnice, koverte prodaja, koverte za svadbu, koverte za novac, koverte sa logoom firme.

Izrađujemo koverte u različitim dimenzijama, u različitim tiražima.

Imamo široku paletu papira za izradu koverata pa tako kod nas možete poručiti:

  • klasične bele koverte i koverte u boji,
  • glatke, hrapave, reljefne i sedefaste koverte,
  • reciklirane i ekološke koverte,
  • transparentne (providne) koverte,
  • koverte sa zlatotiskom,
  • koverte sa štampom po želji,
  • koverte za pozivnice, zahvalnice, čestitke, koverte za novac.

Kod nas se najčešće izradjuju koverte za pozivnice za venčanje. Ako već imate oštampane pozivnice, mi možemo izraditi koverte u skladu sa tim pozivnicama. To podrazumeva izbor odgovarajuće boje i veličine koverte. Koverte za pozivnice mogu biti različitih oblika - pravougaone, kvadratne, sa kružnim, sa zaobljenim, ravnim i špicastim klapnama. Po želji, izradjujemo i koverte za pozivnice sa štampom. Štampa se u većini slučajeva može nalaziti na bilo kom delu koverte, a može se štampati i unutrašnjost koverte. Prilikom štampe koverti za pozivnice koristimo različite tehnike štampe: digitalnu, sito, UV i tehniku foliotiska. Za zatvaranaje koverti možemo Vam ponuditi stikere sa ili bez štampe u boji i obliku po želji, mat ili sjajne, klasične ili 3D. Za više informacija o stikerima pogledajte link: Stikeri

Budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko imate neki poseban zahtev za izradu Vaše koverte za pozivnice. Naš tim za Vas može osmisliti i dizajnirati jedinstvenu kovertu.

Takodje, kod nas možete odštampati i pozivnice za svadbu Pozivnice, kao i propratni štampani materijal - brojeve za stolove, jelovnike i karte pića, zahvalnice i td.

Što se čvrstine tiče, koverte ne moraju biti klasične debljine (papir od 100 – 120g), već mogu biti napravljene od debljih vrsta papira ukoliko je potrebno da budu čvršće.

Cena koverata od glatkih papira je komadno 50 din., za 50 komada 2.000 din., za 100 komada 3.500 din., za 300 komada 9.000 din. Za izradu koverata od specijalnih grafičkih papira (reljefnih, sedefastih, recikliranih, providnih itd.) cena je komadno 60 din., za 50 komada 2.500 din., za 100 komada 4.500 din., a za 300 komada 12.000 din.

Sve cene su sa uključenim pdv-om, a odnose se na sledeće formate: 12.5 x 17.5, 11.5 x 15.5, 14 x 14, 15 x 15, 15.5 x 15.5, 11 x 22 i slične. Za koverte većih dimenzija cena će biti viša, a za koverte manjih dimenzija može biti nešto niža. Za sve koverte u dimenzijama po želji i u neobičnim oblicima cene dajemo na upit.

  Koverte sa štampom

Koverte sa stampom.

Kada su u pitanju poslovne koverte najčešće se štampa vrši na belim kovertama standardnih dimenzija u B i C formatima. Štampaju se uglavnom logo i podaci određene institucije u skladu sa vizuelnim identitetom ili se eventualno štampa neki slogan koji prati određenu marketinšku aktivnost. Ovakve koverte se štampaju za firme, ustanove, advokate, notare (javne beležnike) itd.

Štampa na ukrasnim kovertama od specijalnih grafičkih papira je takođe moguća bez obzira na tiraž koji Vam je potreban. Štampamo uglavnom tehnikom digitalne, ofset i sito štampe ali i tehnikom zlatotiska. Kada je u pitanju dimenzija ukrasnih koverata, moguća je izrada po želji.

© Copyright. Sva prava zadržana | Dizajn: Copy Land d.o.o.