Izrada ID kartica / akreditacija

Izrada ID kartica / akreditacija, Beograd, Slavija Copy land

Kartonske i plastificirane id-kartice i akreditacije

ID – kartice i akreditacije predstavljaju identifikacione dokumente učesnika na mnogim događajima kao što su konferencije, sajmovi, kongresi i mnogi drugi, ali su ID – kartice često i deo uniforme zaposlenih u većim firmama i ustanovama.

ID kartice su najčešće dimenzija poput vizit kartica 8,5 x 5,5cm, ali često i 10 x 5.5cm, a akreditacije su uglavnom formata 10 x 15cm. Štampaju se jednostrano ili dvostrano na kartonima od 200 – 300g/m, a dodatno se štite tehnikom plastifikacije ili ubacivanjem u zaštitne košuljice ili džepove.

Džepovi za id-kartice se na garderobu kače štipaljkom ili zihernadla. Plastificirane kartice i kartice u košuljicama se kače metalnim kopčama ili se nose oko vrata nakačene na trakice sa štipaljkom ili karabinjerom.

Plastične id-kartice i akreditacije

Plastične id- kartice kartice su dimenzije 8,6 x 5,4cm, debljine 0,76mm. Štampamo ih uglavnom jednostrano. Za ovakve kartice se takođe, kao i kod kartonskih kartica, koriste držači od meke plastike (košuljice), ali u ovoj opciji imamo i držače od tvrde plastike koji su jači i izdržljiviji. Takođe se kače metalnim kopčama ili se nose oko vrata nakačene na trakice sa štipaljkom ili karabinjerom.

Plastične akreditacije su dimenzije 7.9 x 11,6cm, a debljine 0,76mm. Ove kartice su na vrhu probušene kako bi se na njih prikačila trakica.

U ponudi imamo trakice sa štampom (logoa ili nekog drugog motiva po želji) i jednobojne trakice u boji po želji klijenta.

© Copyright. Sva prava zadržana | Dizajn: Copy Land d.o.o.